Pikavippi pitkällä maksuajalla

Joskus on tarve saada pikavippiä pidemmällä maksuajalla esimerkiksi yllättävien suurten kulujen osuessa kohdalle tai silloin kun joutuu hetkellisesti vaikkapa työttömäksi. Jos tarvitset pikavippiä pitkällä maksuajalla, niin se onnistuu helposti. Voit valita vippiisi riittävän pienen maksuerän, niin laina-aika pitenee. Jotkut vippiyritykset tarjoavat myös pikavippejä, joita tarvitsee alkaa maksaa takaisin vasta myöhemmin, eikä vielä seuraavassa kuussa. Pikavippiin voi saada maksuaikaa jopa 5 vuotta ja jos hoitaa maksut ajallaan, niin väliin voi saada lyhennysvapaita kuukausia.

Aiemmin pikavipin sai lainaan vain kahdeksi viikoksi kerrallaan, mutta nykyisin on tyypillistä ottaa pienempikin vippi pitkällä maksuajalla. Myös isomman vipin jopa 2000 euroon saakka voi saada tililleen nopeasti ilman vakuuksia tai takauksia.

Pikavipin ehdot täyttyvät kun hakija on 18-vuotias Suomen kansalainen, jolla on verkkopankkitunnukset sekä moitteeton luottorekisteri.

Pisintä maksuaikaa pienille lainoille tarjoaa pikavippi.fi. Sieltä voi hakea pikavippiä 100, 200 tai 300 euroa ja maksaa sen takaisin vasta 6 kuukauden kuluttua. Jos haluaa säästää korkokuluissa, niin takaisinmaksun voi suorittaa myös jo aikaisemmin. Pikavipistä voi saada rahat tililleen tosi nopeasti vain kymmenessä minuutissa. Hakemuksen voi täyttää verkossa helposti, eikä vakuuksia tai takauksia tarvita.

Kannattaa vertailla pikavippejä, niiden takaisinmaksuaikoja sekä korkoja. Huolellisesti vertailemalla voi löytää edullisimman vaihtoehdon. Netistä voi hakea pikalainaa johonkin äkilliseen menoon tai sitten pitkään suunniteltuun hankintaan. Jos tarvitset pikavippiä pitkällä maksuajalla, niin voit täyttää hakemuksen saman tien. Hakemuksen täyttäminen ei maksa mitään.